A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кривецька філія Маньківського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1
Маньківської селищної ради Черкаської області

День знань в нашій школі

1 вересня в нашій філії відбулося невеличке "сімейне" святкування, із врахуванням безпекової ситуації воєнного стану, Дня знань для 3 першокласників, що розпочали йти учнівською стежинкою на дорозі свого життя. Їх привітали старші діти віршами, побажаннями, піснями про школу та про наших воїнів-захисників, які тримають в цей день небо без вибухів і ракет. Напутнє слово сказали малюкам вчителі та староста села. Миру вам, перемог у житті, наші "першачки"!

 

Дата: від до Скинути

П'ЯТНИЦЯ (26 квітня) - день математики STEM-тижня – 2024.

П'ЯТНИЦЯ (26 квітня) - день математики STEM-тижня – 2024.Учителька математики, Безшийко Людмила Володимирівна, презентувала фрагменти занять з розв'язування прикладних задач на уроках математики в 6 класі, де учні свої арифметично-геометричні вміння застосовували під час виконання практичних завдань.

21:32 21.04.2024

ЧЕТВЕР (25 квітня) - день мистецтва STEM-тижня – 2024.

ЧЕТВЕР (25 квітня) - день мистецтва STEM-тижня – 2024. Вчителька української мови та літератури Мандра Лариса Михайлівна провела STEM-урок з образотворчого мистецтва в 5 класі по темі «Казковий персонаж театральної вистави».

21:25 21.04.2024

СЕРЕДА (24 квітня) - день інженерії та проєктів STEM-тижня – 2024.

СЕРЕДА (24 квітня) - день інженерії та проєктів STEM-тижня – 2024. Учитель початкових класів, Василівецька Анна Валеріївна, підвела підсумки роботи за STEАM проєктом "Зелена скульптура на підвіконні" з виготовлення 1-2 м класами трав'яників. Метою цього проєкту було не лише дослідити з дітьми періоди пророщування зерен пшениці, а й зробити арт-композицію "Панчішна скульптура" у вигляді тваринок.

21:25 21.04.2024

ВІВТОРОК (23 квітня) - день технологій  і  професій STEM-тижня – 2024.

ВІВТОРОК, 23  квітня  2024  р., -   день  технологій  і  професій STEM-тижня , за проведення якого відповідав вчитель фізики, інформатики та трудового навчання Мандра Сергій Олександрович. Проведений урок технологій з чнями 5 класу за темою "Виготовлення продуктів харчування (бутербродів). Професії, пов'язані з технологіями харчування"

15:56 21.04.2024

ПОНЕДІЛОК (22 квітня) - день науки STEM-тижня – 2024.

Педагоги нашої школи разом з учнями взяли участь у проведенні  регіонального  науково-методичного   STEM-тижня, (листа ЦПРПП Маньківської селищної ради «Про STEM, STEАM-тиждень» від 29.03.2024 № 18/01-00)

14:52 21.04.2024

Зустріч з працівниками поліції

20 березня, напередодні весняних канікул, до школярів завітали працівники районного відділку поліції. Вони познайомились з учнями, провели профілактичну бесіду щодо запобігання дитячих правопорушень. Дільничний інспектор наголосив на важливості дотримання порядку в дитячому середовищі і залагодження всіх суперечок мирним шляхом. Ігнатова Наталя Вадимівна закликала приходити до працівників правопорядку в разі невирішення якихось конфліктів, аби запобігти неконструктивним діям чи непоправним наслідкам.

17:17 08.04.2024

Шевченківський тиждень (відео)

З 11 по 15 березня в нашому шкільному колективі проходили різні заходи, присвячені річниці народження Великого Кобзаря. Діти ілюстрували його твори, використовуючи різноманітні матеріали, вчили та слухали пісні на слова Т. Г. Шевченка, влаштовували День Шевченківської поезії. За цим посиланням можна переглянути відео читання віршів учнями Кривецької філії.  Відео з Дня Шевченкової поезії  Діти отримали відзнаки за активну участь у Шевченківському тижні.

16:51 08.04.2024

Міжнародний жіночий день

8 Березня, навіть у воєнний час, всі у нашій країні хочуть поздоровити бабусь, мамів, сестричок, однокласниць, вчительок, захисниць на фронті, і просто всіх жінок з Міжнародним жіночим днем. Не стали виключенням і наші школярі. Вони вчили вірші, співали пісні, малювали малюнки та робили поробки своїм рідненьким. На дитячому ранку, присвяченому цій даті, окрім святкових номерів, змагались команди дівчат та хлопців. Учасники показували свою майстерність в різних конкурсах і вікторині.

16:17 18.03.2024

Виховна година "Ми проти булінгу!"

1 березня в школі пройшла виховна година "Ми проти булінгу!", де учні школи повторили що таке булінг, які види людських стосунків підпадають під поняття "цькування", як протистояти цьому виду правопорушень, та що робити коли ти став свідком булінгу. Слюсаренко О. І. на основі асоціативної вправи "Скріпка" показала як важко змінити негативні  почуття від душевної рани. Учні 3 класу виготовили плакати "Стоп булінгу!"

18:36 11.03.2024

Ангели в пам'ять героїв Небесної сотні Євромайдану

20 грудня 2024 року в стінах Кривецької філії пройшла виховна година в пам'ять загиблих героїв Небесної сотні Євромайдану, що віддали своє життя за нашу свободу вибору під час революції гідності 2014 року. Слюсаренко О.І. розповіла про той буремний, недалекий час. Учні школи подивились історичне відео та розглянули ілюстрації тих, доленосних для нашої країни, подій. Потім всі діти, разом з учителями, взяли участь в акції, оголошеній Інститутом пам'яті, і створили паперових ангелів, які символізують незламні душі героїв, що відлетіли у вічність. 

20:07 23.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень