A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кривецька філія Маньківського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1
Маньківської селищної ради Черкаської області

День знань в нашій школі

Дата: від до Скинути

Виховна година "Ми проти булінгу!"

1 березня в школі пройшла виховна година "Ми проти булінгу!", де учні школи повторили що таке булінг, які види людських стосунків підпадають під поняття "цькування", як протистояти цьому виду правопорушень, та що робити коли ти став свідком булінгу. Слюсаренко О. І. на основі асоціативної вправи "Скріпка" показала як важко змінити негативні  почуття від душевної рани. Учні 3 класу виготовили плакати "Стоп булінгу!"

18:36 11.03.2024

Ангели в пам'ять героїв Небесної сотні Євромайдану

20 грудня 2024 року в стінах Кривецької філії пройшла виховна година в пам'ять загиблих героїв Небесної сотні Євромайдану, що віддали своє життя за нашу свободу вибору під час революції гідності 2014 року. Слюсаренко О.І. розповіла про той буремний, недалекий час. Учні школи подивились історичне відео та розглянули ілюстрації тих, доленосних для нашої країни, подій. Потім всі діти, разом з учителями, взяли участь в акції, оголошеній Інститутом пам'яті, і створили паперових ангелів, які символізують незламні душі героїв, що відлетіли у вічність. 

20:07 23.02.2024

День святого Валентина

Багато хлопців та дівчат України 14 лютого вітають одне одного з Днем закоханих. Є така традиція і в нашій філії. Учні та вчителі отримують яскраві листівки, власноруч зроблені валентинки, в яких написані теплі слова пошани і любові. Вчителі школи знайомили дітей з історією виникнення Дня святого Валентина, провели змагання між парами валентинчиків, фотографували бажаючих у створеній фотозоні.  

16:14 19.02.2024

Новорічний дитячий ранок *2024*

Наприкінці ІІ семестра, в нашій філії, вчителями та учнями, був проведений новорічний дитячий ранок. Святковий настрій створювали карнавальні костюми молодших школярів, святково прибрана зала та яскраво прикрашена ялинка. Кожний клас, разом з учителями, підготував і  виступив з мініатюрним власним концертом. Учні із задоволенням грали в різні ігри, повторювали руханку, отримували цукерки за правильні відповіді у вікторині. В стінах школи лунали вірші й пісні про новоріччя і про вдячність українським воїнам-охоронцям, що дають всім можливість відчути святковий настрій. 

12:45 07.02.2024

Знайомство з попівськими однолітками

До Дня Збройних Сил України кривецькі педагоги разом з попівськими колегами організували зустріч однолітків обох сіл. Кривецькі  учні старших класів завітали в гості шкільним автобусом до юних попівчан. Вони познайомились, поспілкувались на актуальні, для підлітків, теми, поділилися ідеями та думками. Молоді спеціалісти центру провели рухливі ігри та цікаві вікторини. І , як і кожен школяр України, кривецькі діти, поділились одним найсильнішх бажань - про мир, про перемогу добра над злом, та своє майбутнє після перемоги.

15:26 29.12.2023

Ми пишаємося ЗБРОЙНИМИ СИЛАМИ УКРАЇНИ!

До дня Збройних сил України, 6 грудня в школі пройшли спортивні змагання серед молодших школярів "Веселі старти". Учні обирали командирів своїх команд, придумали "позивні", виявили неабияку спритність, силу, швидкість, винахідливість,  а найголовніше, взаємопідтримку і волю до подолання перешкод. 

18:38 08.12.2023

Пам'яті трьох голодоморів. Чорні сторінки нашої історії.

24 листопада всі школярі вшанували хвилиною мовчання  померлих жителів села, як і всіх українців в роки трьох, штучно створених, голодоморів. На годині пам'яті Слюсаренко О. І. розповіла про причини та наслідки голоду на території України, та нашого села. Діти переглянули відео, "засвітили" кожен свою свічечку для своїх померлих від голоду предків, познайомились із символом незгасної пам'яті про ті чорні сторінки української історії - жовто блакитною квіткою незабудки.

22:22 04.12.2023

Шкільний конкурс мовознавців імені Петра Яцика

На початку листопада в нашій філії пройшов 1 етап міжнародного конкурсу знавців української мови імені відомого канадійця українського походження, мецената, бізнесмена і поціновувача рідної мови, Петра Яцика. Учні 3, 4, 5, 7 класів виконували завдання, підготовлені вчителями початкових класів Вовк Л. С., Дробот В. Д., української мови і літератури Мандрою Л. М. Школярі були відзначені Подяками за участь в конкурсі, бажання з цікавістю вивчати материнську українську мову.

18:19 01.12.2023

Олімпійський тиждень *2023* в Кривецькій філії

Олімпійський тиждень в нашому закладі розпочався в понеділок, 25 вересня, з відкритого  Олімпійського уроку, проведеному в спортзалі Безшийко Л. В. на тему "Здоров"я кожної людини - це її багатство". На уроці учні отримали цікаву пізнавальну інформацію про олімпійську славу України, важливість ведення здорового способу життя та необхідність займатися фізкультурою і спортом.

21:55 13.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень