A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кривецька філія Маньківського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1
Маньківської селищної ради Черкаської області

Звіт 2020

Дата: 11.09.2020 11:04
Кількість переглядів: 109

Протягом 2019- 2020 навчального року школа працювала за планом роботи. Школу закінчило 3 учні. До початку навчального року в школі (виділено кімнату під книгосховище). Силами батьків, вчителів працівників школи зроблено косметичний ремонт класів, коридору, замінено вхідні двері, вікна, Опалювальний сезон пройшов успішно.

В школі навчалось 40 учнів. Всі учні переведені до наступних класів. В 2020-2021 навчальному році в школі навчаються 8 першокласників. Всього в школі 46 учнів.

Сертифікувався 1 учитель - Вовк ЛС. Вчителі проходили курси підвищення кваліфікації при обласному інституті удосконалення вчителів.

Протягом навчального року не було проведено медичні огляди.

Учні школи, вчителі беруть активну участь у громадському житті села ( прибирали територію села, упорядковували братську могилу та інше). На результативність навчання вплинула епідеміологічна ситуація в країні.

Слід відмітити роботу класних керівників та класоводів за активний зв’язок з батьками в організації виховання дітей та допомогу в підготовці школи до нового навчального року. Оголосити подяки класним керівникам 5 та 8 класів Безшийко Л.В. та Мандрі Л.М., Слюсаренко О.І, Дробот В.Д, Василівецькій А.В. за змістовну і цілеспрямовану роботу в забезпеченні сприятливих умов для інтелектуального, соціального становлення особистості учнів, розвитку потенціальних можливостей, пізнавальних інтересів, нахилів.

В школі підготовлено харчоблок до нормального харчування учнів, введено в дію сміттєсховище, є велика кількість миючих та антисептичних засобів, за рахунок бюджетних коштів оновлено і переобладнано комп’ютерний клас, працює Інтернет.

 

Але разом з тим основним завданням перед педагогічним колективом є робота над засвоєням програмового матеріалу в початковій та базовій ланками освіти, впровадження виховної системи, шляхом забезпечення умов індивідуального розвитку учнів з урахуванням їх особистих досягнень. Застосування реформ освіти на практиці.

Для втілення проблемних завдань адміністрації школи слід вирішувати кадрові питання, продовжувати співпрацю з громадськістю, різними організаціями, підприємствами, для зміцнення і розширення матеріальної, навчально-виховної бази, сприяти збереженню та зміцненню здоров’я учнів та працівників школи, на практиці застосовувати теоретичні питання педагогіки співробітництва, довести рівень контролю та керівництва до відповідності нормативних документів та сучасних вимог, підвищувати фаховий, методичний рівень вчителів.

Класним керівникам та класоводам працювати над проблемою формування учнівського колективу, забезпечувати сприятливі умови для інтелектуального розвитку дітей, соціального становлення особистості, розвитку потенційних можливостей, пізнавальних інтересів та нахилів учнів.

 

Директор школи С.Мандра.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень